Γενικά

H Ιατρική συσκευή   

Η συσκευή Andropenis R είναι βασισμένη στην αρχή της έλξης.
Ανήκει στην κατηγορία Type 1 Ιατρική συσκευή Type 1 και φέρει το σήμα πιστοποίησης της Ευρωπαϊκής Υγείας (CE).

Η συσκευή αποτελείται από ένα πλαστικό δακτύλιο που συνδέεται με δυο δυναμικές μεταλλικές βέργες, ένα πλαστικό στήριγμα και μια ταινία σιλικόνης που διατηρεί την βάλανο στην θέση της.

Πρόκειται για Ευρωπαϊκή συσκευή, που μπορεί να φέρεται και απομακρύνεται εύκολα. Είναι πολύ διακριτική και άνετη και μπορεί να φέρεται ενώ περπατάτε, κάθεστε και στέκεστε.


>> H Ιατρική συσκευή
>> Επιστημονική Αρχή
>> Αποτελεσματικότητα και Εγγύηση
>> Βίντεο

   Εγγυήσεις


Dr. Hellstrom

Urologist Urology Professor and Director of Andrology at the University of New Orleans, USA.

Dr. Hellstrom is considered one of the foremost Urologists in the world. He has published almost 200 articles in medical and scientific magazines and is the author of 2 famous medical books, ¨Male Fertility and Sexual Dysfunction¨ and ¨The Handbook of Sexual Dysfunction. He is a member of prestigious medical associations including The American Society of Andrology and The American Urology Association.

Αναγνώστε την επιστολήΑνΈγκυρες επιστημονικές μελέτες που παρουσιάστηκαν σε διεθνή συνέδρια αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του Andropenis R. Διεθνή ιατρικά περιοδικά έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό άρθρα σχετικά με το Andropenis R και τα αποτελέσματά του.

   Ερωτήσεις - Απαντήσεις


1. Ποια είναι η βάση στην οποία στηρίζεται αυτή η αρχή

Είναι βασισμένη στην ιατρική αρχή της διάτασης, που να εκτελείται με ένα ελεγχόμενο, σταδιακό και προοδευτικό τρόπο επί του πέους, θα διεγείρει την ανάπτυξη του συνδέσμου με το βουβωνικό οστό, του σηραγγώδους σώματος και των λοιπών ιστών του πέους.

2. Η αρχή της διάτασης έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν στην ιατρική;

Ναι, αυτή η αρχή της διάτασης χρησιμοποιείται στην μοντέρνα ιατρική για την δημιουργία νέων ιστών για μοσχεύματα δέρματος, για επιμήκυνση οστών και την δημιουργία νέου δέρματος με τριχοφυΐα για την κάλυψη φαλακρών περιοχών. Η αρχή αυτή έχει χρησιμοποιηθεί σε αρχαίους πολιτισμούς για την δημιουργία μακρύ λαιμού στις γυναίκες καμηλοπάρδαλη στην Βιρμανία και την δημιουργία μακρύτερων χειλέων σε ορισμένες Αφρικανικές φυλές.

3. Ποια είναι σε εκατοστά η μεγαλύτερη άυξηση που μπορώ να πετύχω;

Όλα εξαρτώνται από την φυσιολογία κάθε ατόμου, περίπου 4 εκατοστά (1.6 της ίντσας)

4.Ποιά είναι η ελαχίστη αύξηση που μπορεί να επιτευχθεί;

Η ελάχιστη αύξηση είναι 1.5 εκατοστά. Η μέση αύξηση είναι 3 εκατοστά (1.2 της ίντσας), βασισμένο σε 95% των θεραπευομένων.

5. Η αύξηση παρατηρείται σε κατάσταση στύσης και σε κατάσταση ηρεμίας;

Ναι, η αύξηση είναι αναλογική και θα είναι εμφανής σε κατάσταση στύσης αλλά και σε κατάσταση ηρεμίας.

6. Θα βοηθήσει στην διόρθωση κυρτοτήτων του πέους;

Ναι, σε μια περίοδο 6 έως 7 μήνες θα είναι σε θέση να διορθώσει το 70% της κυρτότητας. Θα υπάρξει μια αισθητή βελτίωση.

Επιστημονική Αρχή

Η Andropenis R είναι μια συσκευή έλξης που χρησιμοποιείται για την μεγέθυνση του πέους. Η αύξηση συμβαίνει λόγω της δυνατότητας αντίδρασης των ιστών να υποβληθούν σε πολλαπλασιασμό κυττάρων όταν υπόκεινται σε συνεχή ελκτική δύναμη.

Η αρχή της έλξης  Χρησιμοποιείται σε πλαστικές εγχειρήσεις για επέκταση ιστών. Η αναγέννηση νέων ιστών χρησιμοποιείται για την κάλυψη επιδερμικών ελαττωμάτων, εγκαυμάτων και περιοχές με απώλεια τριχοφυΐας. Χρησιμοποιείται επίσης σε ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις για την άυξηση της διάφυσης των οστών και των φαλάγγων.

Σε αρχαίους πολιτισμούς αυτή η αρχή της έλξης χρησιμοποιείται για την μεγέθυνση διαφόρων μελών του σώματος, όπως ο λαιμός των γυναικών "καμηλοπάρδαλη" της φυλής Paduang στην Μπούρμα ή τα χείλη και τα αυτιά άλλων Αφρικανικών φυλών και φυλών του Αμαζονίου. Εκεί προσαρμόζουν προσθετικά μέλη ή βάρη για επιμήκυνση.

Αποτελεσματικότητα και Εγγύηση

Το Andropenis R προσφέρει τρεις εγγυήσεις:

  • Ιατρική εγγύηση, δεδομένου ότι είναι εγκεκριμένο από τις Ιατρικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι εγγεγραμμένο στο Ισπανικό υπουργείο υγείας. Κατέχει την πιστοποίηση CE που την κατατάσσει ως Type 1 ιατρική συσκευή, που εξαιρεί παρενέργειες, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

  • Εγγύηση βασισμένη σε αποτελέσματα. Αν σε 2 μήνες δεν συνηθίσετε στην χρήση της συσκευής ή της θεραπευτικής αγωγής, δεν σας αρέσει ή δεν έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα, θα σας επιστρέψουμε μέρος του ποσού που έχετε καταβάλει.
  • Αποτελεσματικότητα 97%: Επιστημονική εγγύηση, αρκετοί διάσημοι σε παγκόσμιο επίπεδο ουρολόγοι έχουν πραγματοποιήσει επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν αποτελεσματικότητα της τάξης του  97,5%
 Βίντεο
  

Η Andromedical βεβαιώνει την ηγετική της θέση σε παγκόσμιο επίπεδο

Διεθνώς, το ουρολογικό εργαστήριο Andromedical αποτελεί τον ηγέτη στην αγορά δεδομένου ότι έχει κύκλο εργασιών τρεις φορές θψηλότερο από τους υπόλοιπους κατασκευαστές που, σε μεγάλη πλειοψηφία, δεν διαθέτουν τις ιατρικές πιστοποιήσεις για παρομοίου τύπου συσκευές.

biocompatibility
ISO
CE
manufacturing license
scientifically tested
60 days money back guarantee
one year guarantee
Biocompatibility
Έγκριση Ελέγχου
ISO 9001:2000
ISO 13485:2003
Ιατρική Συσκευή Type 1 (93/42/EC)
Άδεια Κατασκευής
(5144-PS)
Εγγυημένα Επιστημονικά Ελεγμένη
Εγγύηση επιστροφή χρημάτων60 - ημερών
Εγγύηση κατασκευαστή διαρκείας ενός έτους
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

SEX SHOP EROS MEGASTORES SEXSHOP - The Erotic Megastores - Διεύθυνση: Αφροδίτης 3 - 54629 Θεσσαλονίκη - Ελλάδα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 510420